Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-05-08@13:42:39 GMT

کدام دانشجویان مجاز به ورود به دانشگاه نیستند؟

تاریخ انتشار: ۲۲ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۳۸۴۹۲۶

کدام دانشجویان مجاز به ورود به دانشگاه نیستند؟

معاون دانشجویی دانشگاه تهران با اشاره به نحوه آموزش دانشجویان از ۱۵ آبان و شرط حضور دانشجویان، آخرین وضعیت واکسیناسیون در این دانشگاه را تشریح کرد.

به گزارش مشرق، سعید حبیبا، معاون دانشجویی دانشگاه تهران، درباره حضوری شدن آموزش از آبان ماه توضیح داد و گفت: پیش شرط ورود دانشجویان به دانشگاه تهران و خوابگاه‌ها، تزریق دو دوز واکسن است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون دانشجویی دانشگاه تهران با اشاره به اینکه بسیاری از دانشجویان در اواخر شهریور واکسن تزریق کرده اند، اظهار داشت: با احتساب بازه زمانی ۳ ماهه، دوز دوم واکسن این دانشجویان در آذرماه باید تزریق شود.

بیشتر بخوانید: ستاد اجرایی بازگشایی کامل دانشگاه‌ها تشکیل شد

وی ادامه داد: با توجه به اظهارات وزیر علوم، نقطه عطف آموزش حضوری در دانشگاه تهران آبان ماه است اما در حال بررسی هستیم که ببینیم چه تعداد از دانشجویان دو دز واکسن را دریافت کرده اند.

حبیبا با بیان این مطلب که بسیاری از دانشجویان دانشگاه تهران به خاطر نوع واکسن آسترازنکا که تزریق کرده اند، گفت: بنابراین با توجه به این موضوع، نمی‌توانیم پذیرای این دسته از دانشجویان در دانشگاه و در خوابگاه‌ها که به صورت اشتراکی هستند و خطر ابتلاء در این محیط افزایش می‌یابد، باشیم.

معاون دانشجویی دانشگاه تهران تصریح کرد: متأسفانه یکی از معماهای ما در حال حاضر همین است که نمی‌دانیم چه تعداد از دانشجویان دانشگاه تهران، واکسن آسترازنکا زده اند چرا که دانشجویان ساکن در شهرستان‌ها در شهرهای خودشان واکسن تزریق کرده اند؛ در همین راستا در حال نامه نگاری با ستاد کرونا هستیم که آمار این دانشجویان را از آن‌ها استخراج کنیم.

وی در ادامه تاکید کرد: اگر در ورود این دسته از دانشجویان سخت گیری نکنیم ولی حتماً در اسکان آنها در خوابگاه‌ها سخت گیری خواهیم داشت. در حال حاضر ۲ هزار و ۵۰۰ دانشجو در خوابگاه‌های دانشگاه ساکن هستند ولی مدیریت ۱۰-۱۲ هزار دانشجو در خوابگاه بسیار سخت‌تر است و پروتکل‌ها باید سخت گیرانه تر رعایت شود.

حبیبا افزود: در حال حاضر در هر اتاق خوابگاهی یک یا دو نفر ساکن هستند و حتی اگر آموزش دانشجویان حضوری شود، براساس پروتکل‌های ابلاغی در هر اتاق حداکثر ۴ نفر بیشتر نباید ساکن باشند؛ این در حالی است که پیش از این در هر اتاق ۵ یا ۶ نفر هم حضور داشته اند.

به گفته معاون دانشجویی دانشگاه تهران حدود ۱۰ هزار نفر از دانشجویان دز اول و دوم خود را در دانشگاه تزریق کرده اند و حدود ۱۱ هزار نفر از اساتید، کارکنان و خانواده‌هایشان در دانشگاه تهران واکسینه شده اند.

وی افزود: در حال حاضر تزریق دوم (واکسن سینوفارم) در دانشگاه تهران در حال انجام است و فکر می‌کنیم تا چند روز آینده تمام کسانی که دوز اول را در دانشگاه تزریق کرده اند، دوز دوم خود را دریافت کنند.

منبع: مهر

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا تحولات افغانستان ستاد ملی مقابله با کرونا دانشگاه تهران آسترازنکا واکسیناسیون دانشجویان سلامت ستاد کرونا معاون دانشجویی دانشگاه تهران تزریق کرده اند حال حاضر خوابگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۸۴۹۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ایندپندنت، محققان دانشگاه کمبریج، دانشگاه اکسفورد و کل تک در آمریکا مشغول توسعه روشی نوین به نام «واکسن شناسی پیشگیرانه»( proactive vaccinology) هستند که هدف آن آموزش سیستم ایمنی بدن برای شناسایی ویروس های مختلف کرونا است.

این واکسن از آنتی ژن هایی استفاده می کند که در ۸ ویروس کرونای مختلف از جمله ویروسی در خفاش ها وجود دارد. آنتی ژن ماده ای است که واکنش ایمنی در بدن را آغاز می کند.

چنین روندی به سیستم ایمنی بدن آموزش می دهد تا بخش هایی از آنتی ژن ها را جستجو کند که در ویروس های مختلف، از جمله مواردی که در واکسن وجود ندارد، مشترک است. به عنوان مثال واکسن ویروسSars-CoV-۱ که به همه گیری سارس در ۲۰۰۳ میلادی منجر شد را در بر نمی گیرد.

به طور معمول واکسن ها، مانند نمونه هایی که برای مقابله با کووید۱۹ به کار گرفته شدند، از یک آنتی ژن برای آموزش سیستم ایمنی استفاده می کنند تا ویروس های خاص و جداگانه را هدف بگیرند.

روری هیلز محقق فارغ التحصیل دانشکده داروسازی کمبریج و مولف ارشد پژوهش در این باره می گوید: تمرکز ما توسعه واکسنی است که در مقابل پاندمی ویروس کرونای آینده از انسان ها دفاع کند. باید آن را حتی قبل از آغاز همه گیری آماده کنیم. ما واکسنی ابداع کردیم که در مقابل طیف وسیعی از ویروس های کرونا از جمله نمونه هایی که هنوز ناشناخته هستند، محافظت ایجاد می کند.

نتایج این پژوهش در ژورنال نانوتکنولوژی منتشر شده است.

مارک هاوارث از دانشگاه کمبریج و مولف ارشد تحقیق می گوید: ما نباید منتظر ظهور ویروس کرونای جدید بمانیم. به دانش کافی درباره ویروس های کرونا و واکنش های سیستم ایمنی به آنها دست یافته ایم و اکنون می توانیم واکسن هایی بسازیم که در مقابل شاخه های ناشناخته ویروس کرونا از انسان ها محافظت می کند.

تحقیق نشان داده واکسن جدید که Quartet Nanocage نام گرفته واکنش ایمنی وسیعی در موش ها از جمله حیواناتی که در مقابل Sars-CoV-۲ ایمن شده بودند، ایجاد می کند.

طبق این پژوهش طراحی واکسن ساده تر از نمونه های توسعه یافته است و ا حتمالا در توسعه واکسن هایی برای دیگر مشکلات سلامتی نیز کاربرد دارد. این تحقیق در اوایل ۲۰۲۵ میلادی وارد مرحله یکم آزمایش بالینی می شود.

کد خبر 6099037 شیوا سعیدی قوی اندام

دیگر خبرها

  • کسانی که واکسن آسترازنکا تزریق کرده‌اند بخوانند | این واکسن کرونا خونمان را لخته کرده است؟
  • شورای حل اختلاف در کدام‌ پرونده‌ قضایی ورود دارد؟
  • شهدا و کودکان غزه دانشگاه‌های اروپا و آمریکا را فتح کردند
  • قوانین جدید استفاده دانشجویان از شبکه‌های مجازی اعلام شد
  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • کدام دانشگاه‌ها به جنبش حمایت از فلسطین پیوسته‌اند؟ | اینفوگرافیک
  • ورود مار سمی به کارگاهی در خلازیر تهران
  • صدای چپ امریکایی را  در تهران می‌شنوید؟
  • سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد؛ نجات جان ۱۵۴ میلیون نفر با تزریق واکسن در ۵۰ سال گذشته
  • دانشجویان نشان دادند که نسبت به آنچه در جهان می گذرد، بی‌تفاوت نیستند