Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست-معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه تهران گفت: شرایط حضور دانشجویان نو ورود در دانشگاه، متاثر از شرایط ویروس کرونا خواهد بود.

حسین حسینی، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه تهران اظهار کرد: دانشکده مطالعات جهان دانشگاه تهران، پیشنهاد دهنده رشته «مطالعات رژیم صهیونیستی» بوده است که به تصویب شورای برنامه ریزی دانشگاه رسیده و مراحل تصویب آن از سوی وزارت علوم و دانشگاه طی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: امسال برای اولین بار دانشگاه تهران در رشته «مطالعات رژیم صهیونیستی» در مقطع کارشناسی ارشد به پذیرش دانشجو اقدام می‌کند که ظرفیت آن به تعداد اعضای هیئت علمی اعلام می‌شود، یعنی ۵ تا ۷ نفر ظرفیت آن موجود خواهد بود.

حسینی درباره ظرفیت دانشگاه تهران برای پذیرش دانشجویان جدید الورود گفت: دانشگاه تهران اعلام کرده است که حدود ۱۲ هزار دانشجو نو ورود با احتساب پردیس‌های خودگردان پذیرش می‌کند و از این میان ۴ هزار نفر از ظرفیت‌ها مربوط به مقطع کارشناسی، ۷ هزار نفر دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد و حدود ۱۱۰۰ نفر دانشجو در مقطع دکتری با احتساب تمامی موارد هستند.

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه تهران ادامه داد: تمامی دانشجویان مقطع کارشناسی دانشگاه تهران به صورت روزانه و در مقاطع ارشد و دکتری به صورت شبانه و نوبت دوم هم در سال تحصیلی جدید پذیرش کرده ایم.

حسینی با اشاره به برنامه ریزی برای حضور دانشجویان نو ورود در دانشگاه تصریح کرد: حضور دانشجویان جدید الورود در دانشگاه متاثر از شرایط ویروس کرونا بوده و برنامه ریزی ما برای آموزش دانشجویان جدید الورود به اینصورت است که حضور حداقلی آنان در دانشگاه فراهم شود، در واقع این موضوع برای دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد و دکتری راحت‌تر خواهد بود؛ چرا که تعداد دانشجویان مقطع کارشناسی بیشتر بوده و سلامت آنان دغدغه اصلی ما است که به علت ابهامات پیش آمده در شرایط موجود از نظر بیماری به صورت دقیق برنامه ریزی نشده است.

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه تهران در پایان یادآوری کرد: دانشگاه تهران برنامه ریزی کرده است تا حداقل به مدت یک الی دو هفته حضور دانشجویان نو ورود را آماده کند تا به اینصورت آنان به صورت کامل با امکانات و آموزش‌های دانشگاه آشنا شوند.

باشگاه خبرنگاران جوان

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: حضور دانشجویان نو ورود ورود در دانشگاه مقطع کارشناسی برنامه ریزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۲۹۹۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نباید بدون برنامه‌ریزی دانشجو گرفته شود

به گزارش خبرنگار مهر، قاسم عموعابدینی ظهر دوشنبه در سومین جلسه کارگروه پیاده‌سازی آمایش آموزش عالی و مدیریت طرح تحول ساماندهی و بازنگری رشته‌های دانشگاهی استان اصفهان اظهار کرد: برای ایجاد مشارکت حداکثری در زمینه آمایش، برنامه‌ها و پیشنهادهایی برای هر استان در نظر گرفته شده و استان اصفهان در آمایش سرزمینی متفاوت از نقاط دیگر است.

وی ادامه داد: این استان فضای آموزشی، پژوهشی و فناوری ویژه‌ای را ایجاد کرده است و در مقایسه با بسیاری از نقاط دیگر خاص به حساب می‌آید.

معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری خاطر نشان کرد: در آمایش ملی، میان آمایش سرزمینی و آموزش عالی تفاوت‌هایی وجود دارد و متأسفانه در حال حاضر، آموزش‌ها و تحقیقات در برخی واحدها چندان تقویت نشده است.

وی با بیان اینکه آمایش با مشارکت و تشکیل کارگروه استانی را در دستور کار داریم، گفت: دانشگاه از طریق نخبگانش باید رشته‌هایی را که صنعت نیاز دارد، راه‌اندازی کند. نباید بدون برنامه‌ریزی دانشجو گرفته شود و این مسئله در آمایش مشخص و برایش برنامه‌ریزی می‌شود.

عموعابدینی با بیان اینکه آمایش دانشگاه فرهنگیان در کشور انجام شده است، تصریح کرد: اکنون مسئله و نیاز جدی به بخش وزارت علوم و تحقیقات کشور بازمی‌گردد.

وی افزود: برخورداری از دانشگاهی قدرتمند و باکیفیت برای ما دارای اهمیت است و همه دانشگاه‌ها را نیز اعم از دولتی و آزاد در بر می‌گیرد. آمایش رشته و اشتغال را نباید نادیده گرفت.

کد خبر 6098373

دیگر خبرها

  • واکنش سخنگوی دولت به ورود نیروهای انتظامی آمریکا به دانشگاه‌ها
  • مقطع سطح ۴ در حوزه علمیه خواهران اردبیل اجرا می‌شود
  • حضور ۲۴ تیم در نخستین رویداد فناورانه مدیریت شهری و فرهنگ شهروندی قم
  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • نباید بدون برنامه‌ریزی دانشجو گرفته شود
  • انصراف قالیباف از نمایندگی مجلس جدی است؟ /برنامه ریزی ۵ ساله برای ورود به انتخابات ۱۴۰۸ /دولت رئیسی علیه قالیباف دست به کار شد
  • استاد مرموز در دانشگاه معروف تهران؛ ترک تحصیل دانشجویان در مقطع دکترا/ «استاد ایمیل زد و فرصت مطالعاتی را از بین برد»
  • افزایش ۶ رشته محل مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد زاهدان
  • مخالفت شدید روزنامه وابسته به سپاه با ممنوعیت جدید ورود زنان به ورزشگاه‌ها: این یعنی اعتراف به شکست فرهنگی/ مراقب پیامدهای بین‌المللی این اقدام باشید
  • از بتن‌ریزی در اراک تا بتن‌ریزی برای ساخت جزیره هسته‌ای