Web Analytics Made Easy - Statcounter

شیوع ویروس کویید-۱۹ از اوایل اسفند ماه در کشور باعث شد تا بسیاری از مراکز درمانی و بیمارستانی کشور با کمبود ماسک روبه رو شوند.

از این رو بسیاری از مراکز تولیدکننده ماسک تلاش شبانه روزی خود را به دستور مسئولان دولت و بر اساس نیاز کشور برای تولید ماسک آغاز کردند.

دانشجویان گروه نانوفناوری پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران نیز در این میان دست از تلاش برنداشته و در اقدامی داوطلبانه و شبانه روزی به تولید ماسک های تنفسی استاندارد N-95 روی آوردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دانشگاه علوم پزشکی تهران از ابتدای ورود ویروس کرونا به کشور بیمارستان های امام خمینی (ره)، سینا، بهارلو، امیراعلم و آیت الله کاشانی را به عنوان بیمارستان های زیرمجموعه خود به درمان مبتلایان به این ویروس اختصاص داده است.

این دانشگاه همچنین ضمن به کارگیری تمامی نیروهای خود در صف مبارزه با ویروس کرونا و درمان بیماران از دانش آموختگان خود نیز خواست تا نیروهای کمک رسان ملحق شوند.

در این باره مسلم بهادری رییس دفتر ارتباط با دانش آموختگان دانشگاه، در پیامی از تمامی دانش آموختگان دانشگاه علوم پزشکی تهران خواست در کمک رسانی به ملت ایران برای مبارزه با بیماری کرونا بسیج شوند و به سیستم درمانی کشور یاری رسانند.

وی گفت: این روزها فرصت مناسبی است که از همکارانم در رشته های مختلف علوم پزشکی دعوت کنم در این جهاد عظیم و خطرناک دست یاری دهند. آنچه مسلم است خدمات پزشکی در این برهه از زمان بسیار ضروری و نیاز جامعه است.
بهادری افزود: لازم است با توصیه های بهداشتی لازم، هم برای درمان و هم برای پرستاری و همچنین کارهای آزمایشگاهی برای جلوگیری از بیماری کرونا قدم برداشته شود.

همچنین کمیته خیریه بحران ها و حوادث غیرمنتظره دانشگاه علوم پزشکی تهران زیر نظر کمیته دانشجویی مقابله با کرونا نیز در فراخوانی از هموطنان خواست تا برای تهیه لوازم محافظتی فردی پزشکان و پرستان کمک رسانی کنند.

این کمیته برای استمرار تامین و توزیع تجهیزات محافظت فردی (ماسک، دستکش، عینک و لباس محافظ و...) برای کادر درمان در بحران بیماری کرونا تلاش می کند.

ویروس کرونا که رسما کووید- ۱۹ نام دارد، نخستین بار در شهر ووهان چین شناسایی شد تاکنون به بیش از ۵۰ کشور سرایت کرده و سازمان بهداشت جهانی را برآن داشته است تا وضعیت فوق العاده اعلام کند.

طبق اعلام کیانوش جهانپور رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت تعداد ابتلای قطعی به ویروس کرونا در کشور به ۵ هزار و ۸۲۳ نفر و فوت ناشی از آن به ۱۴۵ نفر رسیده و همچنین هزار و ۶۶۹ نفر تا امروز هفدهم اسفند ماه بهبود یافته‌اند.

برچسب‌ها ویروس کرونا بیمارستان امام خمینی (ره) دانشگاه علوم پزشکی تهران وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی پروندهٔ خبری کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا بیمارستان امام خمینی ره دانشگاه علوم پزشکی تهران وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی ویروس کرونا بیمارستان امام خمینی ره دانشگاه علوم پزشکی تهران وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۷۷۶۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشجویان آزادی‌خواه حامی غزه را با شرایط ویژه پذیرش می‌کنیم

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، امید رضایی فر در نشست هماهنگی عملیاتی کردن پذیرش اساتید و دانشجویان آزادی خواه حامی فلسطین گفت: سازمان امور دانشجویان طبق روال گذشته این دانشجویان را که متقاضی تحصیل در ایران هستند می‌تواند بورسیه کند و پشتیبانی‌های لازم مانند امور کنسولی و رفاهی از آنان مانند سایر دانشجویان انجام می‌شود.

وی تاکید کرد: این اقدام وزارت علوم در راستای حمایت از آزادی و صلح در مقابله با ظلم و ستم بوده و یک اقدام در پشتیبانی از آزادی‌های مرسوم دانشگاهی است.

رضایی‌فر افزود: این پیشنهاد ایران مبتنی بر تجربه موجود در ایران در پذیرش و تحصیل دانشجویان بین المللی از ۹۴ کشور جهان صورت گرفته است و دانشگاه‌های ما در کیفیت بالایی از علم و فناوری بر اساس شاخص‌های رتبه بندی جهانی هستند.

رئیس مرکز همکاری‌های علمی بین المللی وزارت علوم گفت: این شکل از مقابله با دانشجویان در کشور‌های آمریکایی و اروپایی برای اولین بار در تاریخ این کشور‌های مدعی آزادی بیان صورت می‌گیرد.

رضایی فر گفت: اگر چه دولت‌های غربی و امریکا می‌کوشند با تاکید بر فرا روایت‌های جعلی تاریخی و ضد یهودی خواندن تظاهرات دانشجویی از اعتبار آن بکاهند و افکار عمومی را منحرف کنند، ولی تاریخ نشان داده است اینگونه برچسب زدن‌ها خیلی زود رنگ می‌بازد و اصالت و حقیقت راه خود را به نیکی طی خواهد کرد.

گفتتی است؛ در نشست هماهنگی حمایت از دانشجویان حامی مردم غزه، روسای دانشگاه‌های برتر کشور و مدیرکل دانشجویان بین المللی سازمان امور دانشجویان حضور داشتند و ضمن محکومیت اقدامات رژیم صهیونیستی خصوصا در فجایع غزه و نیز اقدامات تروریستی این رژیم و همچنین محکومیت برخورد با اساتید و دانشجویان در محیط دانشگاهی، و با حمایت از اقدامات مقابله جویانه و بازدارنده در برابر این رژیم کودک کش، تصمیماتی در نحوه پذیرش و همکاری با دانشجویان و اساتید آزادی خواه اتخاذ شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • (تصاویر) تجمع دانشجویان خارجی دانشگاه‌ علوم پزشکی تهران
  • بیمه‌بودن شرط درمان رایگان کودکان زیر هفت سال
  • آیین نامه جدید شورای صنفی دانشجویان علوم پزشکی کشور رسما ابلاغ شد
  • حمایت از خیزش دانشجویان آمریکایی/ دانشجویان بین‌الملل دانشگاه‌های علوم پزشکی در دانشگاه ایران تجمع می‌کنند
  • حق‌الزحمه دستیاران پزشکی به ۱۵ میلیون تومان رسید
  • دانشجویان بین الملل دانشگاه‌های علوم پزشکی تجمع می‌کنند
  • دانشجویان بین الملل دانشگاه های علوم پزشکی تجمع می کنند
  • دانشجویان آزادی‌خواه حامی غزه را با شرایط ویژه پذیرش می‌کنیم
  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • مخبردزفولی نماینده شورای عالی انقلاب فرهنگی در دانشگاه آزاد شد