Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب به تشریح اقدامات این واحد دانشگاهی برای مقابله با ویروس کرونا پرداخت.

رامین خواجوی در گفتگو با خبرنگار حوزه دانشگاه و سیاست گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، با اشاره به پدید آمدن ویروس کرونا در کشور اظهار کرد: در حال حاضر ویروس کرونا در کشور شیوع پیدا کرده که باعث ایجاد عفونت‌های ریوی می‌شود و باید با اقدامات لازم از آلوده شدن به این‌ ویروس جلوگیری کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: ویروس‌هایی مانند ساری، مرس و کرونا یا کووید ۱۹ که موجب عفونت‌های ریوی می‌شوند، علائم مختلفی دارند و در برخی موارد برای انسان خطرناک و مرگبار است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب با بیان اینکه همه باید درباره ویروس کرونا اطلاعات و شناخت کافی داشته باشیم، گفت: پیشگیری و درمان کرونا از جمله مسائل مهمی است که باید توسط متخصصان مربوطه برای مردم تبیین شود؛ برای مدیریت برخورد با این ویروس در محیط‌های اجتماعی مانند دانشگاه، جلسات مهمی را برای جلوگیری از شیوع و ابتلا به این بیماری در واحد تهران جنوب برگزار کردیم که نتایج خوبی داشت.

خواجوی با اشاره به اینکه عزم جدی مسئولان واحد تهران جنوب کمک به دانشجویان و اساتید برای مقابله با کروناست، گفت: در زمینه فرهنگ‌سازی برنامه‌های مختلفی اجرا شده، مثلا در ایامی که دانشگاه به دلیل شیوع ویروس کرونا تعطیل شده است، پوسترها و آگهی‌های پیشگیری از کرونا در قسمت‌های مختلف دانشگاه نصب شده تا زمانی که دانشگاه باز شد، دانشجویان به واسطه این فرهنگ‌سازی بصری و تصویری که در دانشگاه انجام شده، برای جلوگیری از شیوع کرونا و پیشگیری از آن اقدام کنند.

وی ادامه داد: در حوزه فرهنگی علاوه بر تبلیغات بصری و پوسترها، موارد لازم و ضروری را به صورت مطلوب برای دانشگاهیان اطلاع‌رسانی‌ می‌کنیم؛ در شرایط فعلی کارگروهی تشکیل شده است که اطلاعیه‌ها را به دانشجویان، اساتید و کارکنان از طریق فضای مجازی و پیامک اطلاع‌رسانی می‌کند. در برخی از اطلاعیه‌ها گفته‌ شده که در سالن‌های غذاخوری‌، ظروفی که باید شستشو شوند جمع‌آوری شده و اشخاص فقط از ظروف شخصی استفاده کنند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب با بیان اینکه در زمینه فیزیکی نیز کارهایی مانند ضد عفونی کردن سطح دانشگاه و کلاس‌ها انجام‌ شده است، گفت: برای این کار یک تیم تخصصی تشکیل شد که با استفاده از محلول‌های ضد عفونی‌کننده استاندارد، کار ضدعفونی اماکن مختلف دانشگاه را انجام داد. اقدام بعدی نصب محلول‌های ضدعفونی‌کننده در سالن‌های غذاخوری‌ دانشجویان، کارکنان، اساتید و محل‌های اجتماع مانند اتاق اساتید، نمازخانه‌ها و... بود؛ همچنین جمع کردن فرش‌ نمازخانه‌ها برای شستشو و تعویض مُهرهای نمازگزاران از دیگر کارهای واحد تهران جنوب برای پیشگیری از ویروس کرونا بود.

خواجوی با بیان اینکه بر روی بوفه‌‌ها و سلف واحد تهران جنوب نظارت کاملی می‌شود، افزود: به همه کارکنانی که در سلف و بوفه مشغول کار هستند، گفته شده است که تجهیزات بهداشتی کامل داشته باشند؛ این افراد از ماسک‌های N95 و فیلتردار استفاده می‌کنند که برای جلوگیری از مبتلا شدن به ویروس کرونا موثر است؛ ماسک N95، در واقع ۹۵ درصد ذرات آلودگی که بالای 2 میکرون است را می‌گیرد و برای مقابله با کرونا و آنفلوانزا خوب است. همچنین دستکش‌های یک بار مصرف در اختیار کارکنان دانشگاه قرار گرفته است تا از تماس مستقیم دست با سطوح مختلف خودداری کنند.

وی بیان کرد: اقدام دیگر برای مقابله با کرونا، تغییر سیستم‌های مکانیزه ثبت ورود و خروج همکاران دانشگاه از حالت انگشت‌نگاری به تشخیص چهره بود، چراکه روش انگشت‌نگاری یکی از راه‌های انتقال ویروس کروناست.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب خاطرنشان کرد: تاکنون موردی از دانشجویان این دانشگاه گزارش نشده که آزمایش کرونای او مثبت باشد؛ از هفته گذشته کار ضد عفونی کردن سطوح مختلف دانشگاه در دستور کار قرار گرفته و در این راستا اقدامات پیشگیرانه خوبی انجام شده و امیدواریم به زودی بتوانیم ویروس کرونا را شکست دهیم.

انتهای پیام/4118/

منبع: آنا

کلیدواژه: ویروس کرونا رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب برای مقابله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۲۹۴۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هلال سفید انتهای ناخن را جدی بگیرید + رازهای مهم

آیا تا به حال به هلالی سفید انتهای ناخن خود دقت کرده اید ؟ آن ها در واقع، لانولای ناخن نامیده می شوند و اطلاعات ارزشمندی را درمورد سلامتی دراختیار ما قرار می دهند. ناخن ها علاوه بر اعلام وضعیت سلامتی، به عملکرد های حسی نیز کمک می کنند و نقش محافظتی برای انگشتان دست و پا دارند.

هلال ناخن چیست ؟

به گزارش نمناک، لانولا به معنای ماه (قمر) کوچک می باشد و ناحیه ای سفید رنگ و هلالی شکل است که در انتهای ناخن رویت می شود.

ماتریس ناخن بافت و یا قسمتی است که هرناخن از آن جا شروع به رشد کرده وهمچنین دراین محل سلول های جدیدی ساخته می شود. لانولا بخشی از ماتریس بوده و از همانجا خارج می شود. اگر از لانولا ی ناخن محروم هستید یا شاهد تغییر رنگ آن ها شده اید.

در صورت تجربه علائم زیر به پزشک مراجعه کنید:

سرگیجه و حواس پرتی ضعف خستگی بی تفاوتی نسبت به فعالیت های مورد علاقه افزایش قابل توجه و یا کاهش وزن درخواست های غیر معمول مانند میل به خوردن خاک رس. وضعیت های ناخن و ارتباط آن با سلامتی 

طبق فلسفه طب شرقی از آنجا که ناخن ها وضعیت سلامتی را بیان می کنند پس هرگونه تغییر در رنگ، شکل و اندازه آن ها مهم بوده و درصورت داشتن موارد ذیل باید به آن ها توجه کرد. 

1. هلالی نبودن ناخن ها:

اگر ناخن هایتان هلالی شکل نبودند زیاد نگران نباشید زیرا همیشه تغییر شکل آن ها به معنای وجود یک بیماری نمی باشد. لانولا می تواند به راحتی درزیر پوست ناخن پنهان شود. نبود لانول می تواند نشانه ی کم خونی، سو تغذیه و یا افسردگی باشد اما اگر لانول در ناخن و جود نداشت پس کلیه های شما دچار مشکل شده است.

طبق یک مطالعه تغییر شکل هلالی ناخن با مشکلات غدد تیروئید ،هیپوفیز و همچنین کمبود ویتامین B12 همراه می باشد. دقت داشته باشید که معمولا در ناخن های کودکان لانولا وجود نداشته و هنگامی که بزرگ می شوند ظاهر خواهد شد. در بعضی افراد نیز به دلیل خاصیت فیزیولوژیکی ساختار ناخن ، لانولا نامرئی می باشد. 

2. وجود لانولا در ناخن انگشت کوچک:

طبق فلسفه طب شرقی، لانولا در انگشت کوچک دست مشاهده نمی شود. ناخن انگشت کوچک هر فرد با کلیه ها، قلب و روده کوچک او ارتباط دارد. اگر در انگشت کوچک لانولا مشاهده شود ممکن است به علت فشار خون بالا باشد. 

3. وجود لانولایی بزرگتر از انگشتان :

لانولا معمولا باید یک سوم ناخن های شما را در بگیرد. اگر متوجه شدید که این اندازه بیشتر است باید به دنبال آزمایشات تیروئیدی و فشار خون باشید. گفتن آنکه هلال ناخن بزرگتر میباشد یا خیر کمی دشوار است زیرا در هر انگشت اندازه لانولا با سایز ناخن مرتبط است و بنابراین اگر فشار خون و تیروئید شما طبیعی است نترسید!

4. تغییر رنگ لانولا :

لانولای سفید رنگ نشان از سلامت و طبیعی بودن ناخن ها دارد اما اگر لانولا تغییر رنگ دهد باید به پزشک مراجعه کرد :

خاکستری شدن لانولا :

نشان دهنده خستگی مزمن، اختلال در گوارش و مشکلاتی در جذب مواد مغذی می باشد.

 لانولای بنفش :

نشان دهنده گردش خون ضعیف و درنتیجه کمبود اکسیژن به اندام ها و بافت های بدن است. اگر تغییر رنگ به همراه سردرد و سرگیجه داشتید، حتما به پزشک مراجعه کنید.

صورتی و یا قرمز شدن لانولا:

نشان دهنده بیماری قلبی- عروقی و بیماری بدخیم هماتولوژیک است. لانولا به رنگ قرمز می تواند سلامت شما را به میزان قابل توجهی تحت تاثیر قرار دهد. لانول قرمز از علائم بیماری های زیر می باشد:

 بیماری عروقی کلاژن  نارسایی قلبی  بیماری انسداد مزمن ریوی  سیروز  کهیر مزمن پسوریازیس  مسمومیت با مونوکسید کربن

بنابراین در صورت مشاهده لانولای قرمز سریعا به پزشک مراجعه کنید.

لاجوردی شدن لانولا :

عموما لاجوردی شدن در اثر مصرف داروهای خود ایمنی از جمله داروهای شیمی درمانی، سایر داروهای ضد سرطانی و ضد ایدز ایجاد می شود. همچنین لانولای لاجوردی نشان دهنده دیابت شیرین، مت هموگلوبین و بیماری ویلسون است. بیماری ویلسون یک بیماری ژنتیکی بسیار نادر است که باعث می شود مقدار زیادی مس در کبد ، مغز و سایر اندام های حیاتی جمع شود.

برخی از علائم لاجوردی شدن لانولا عبارتند از:

 خستگی  عدم اشتها  درد شکمی  جودیس (زردی پوست) تغییر رنگ چشم به قهوه ای- طلایی  تجمع یافتن مایعات در پا  مشکل در بیان  حرکات کنترل نشده  5. لانولا درهر ناخن :

هر ناخن نشانی از یک قسمت بدن دارد. هنگامی که لانولا در زیر ناخن دچار تغییراتی شود باید حتما دلیل و علت آن را جستجو کرد.

انگشت کوچک :

ممکن است که لانولا در انگشت کوچک رویت نشود. در این شرایط عملکرد کبد ارتباط مستقیمی با قلب و روده خواهد داشت. اگر لانولا در انگشت کوچک شما بیش از حد بزرگ بود نشان دهنده فشار خون بالا است.

انگشت حلقه :

سلامت سیستم دستگاه تناسلی و لنفاوی را نشان می دهد . اگر لانولا در این انگشت به سختی مشاهده شود باید در پی درمان مشکلات گوارشی، روده و لنفاوی خود باشید.

انگشت میانی :

این انگشت مسئول عملکرد مغز و سیستم عصبی می باشد . پس در صورت نبودن لانولا مشکلات عصبی و عروقی خود را بسنجید.

انگشت اشاره:

به عملکرد روده و پانکراس نظارت دارد.

انگشت شست :

معمولا لانولا در این انگشت وجود دارد اما اگر اینگونه نباشد ممکن است با مشکلات ریه و طحال درگیر باشید. افراد سیگاری و دارای فشار خون بالا با این مشکل همراه هستند. 

6. شکل لانولا :

لانولا با رشد ناخن ارتباط دارد. اگر لانولا تغییر شکل دهد در نتیجه ناخن های شما نیز شکل خود را از دست خواهند داد. اگر مشکلی پیش آید لانولا ممکن است مربع و یا مثلثی شکل شود . هرمی شدن لانولا می تواند در اثر یک ضربه ویا مانیکور نامناسب رخ دهد. افرادی که مبتلا به سندروم داون ، ادوارد و پاتو هستند معمولا لانول های شکسته ای دارند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • تشریح رسالت بنیاد فرهنگی و هنری امامت و مهدویت در دانشگاه‌ها و مدارس
  • ضرورت ورود قرآن به بدنه جامعه/ تشریح ماموریت های جامعه المصطفی
  • کارنامه‌ی یکی از شاخص‌ترین چهره‌های علمی تاریخ‌نگاری معاصر بررسی می‌شود
  • دانشجویان آزادی‌خواه حامی غزه را با شرایط ویژه پذیرش می‌کنیم
  • استاندارتهران جزئیات تشکیل استانهای تهران شرقی وغربی را تشریح کرد
  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • برندگان پولیتزر ۲۰۲۴ در بخش روزنامه‌نگاری و کتابمعرفی
  • تشریح اقدامات مدیریت بحران خراسان جنوبی در سیل اخیر
  • شیوه نامه افزایش حقوق و دستمزد سال ۱۴۰۳ دانشگاه آزاد تشریح شد
  • هلال سفید انتهای ناخن را جدی بگیرید + رازهای مهم