Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صراط نیوز»
2024-05-08@22:21:30 GMT

پیشنهاد رئیس دانشگاه تهران برای حل معضل کنکور

تاریخ انتشار: ۱۵ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۳۸۰۹۴۰

صراط:

محمود نیلی احمدآبادی، رئیس دانشگاه تهران، در دومین نشست تخصصی کنکور؛ چالش‌ها و راهبردها که با حضور رؤسای دانشگاه‌ها در دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار شد، با اظهار اینکه به دانشجویان پس از ورود به دانشگاه باید اجازه جابجایی داده شود، افزود: «در حال حاضر دانشجوی المپیادی داریم که در دانشگاه تحصیل می‌کند و به اصرار والدین خود رشته مهندسی را انتخاب کرده است، اما تمام علاقه‌‌مندی آن رشته هنر است و متأسفانه مشروط شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با این رویکرد این دانشجویان از لحاظ روحی دچار مشکل و آسیب می‌شوند، چون اجازه انتخاب رشته به آنان برحسب علاقه‌مندی و استعدادشان داده نشده است. بر این اساس به نظر می‌رسد که باید به دانشجویان پس از ورود به دانشگاه، اجازه جابجایی داده شود».
به گزارش فارس وی تصریح کرد: «آنچه اتفاق افتاده این است که تقاضا برای برخی رشته‌ها کم شده و می‌توانیم بدون کنکور دانشجو جذب کنیم. نکته مهم این است که رقابت همیشه برای رشته‌های پرطرفدار بوده است؛ به طوری که همچنان رشته‌های مهندسی، حقوق، جامعه‌شناسی و معماری جزو رشته‌های پرطرفدار محسوب می‌شوند».
نیلی احمدآبادی، با بیان اینکه زمانی که فرد وارد دانشگاه می‌شود، هرگونه انعطاف از دانشجو و دانشگاه گرفته می‌شود، افزود: «در واقع وقتی که نوجوانی به ۱۸ سالگی می‌رسد، به او می‌گوئیم که باید تصمیم زندگی خود را در همان ۱۸ سالگی بگیرد و فرصت بعدی برای او وجود ندارد. یا به او می‌گوئیم اگر بخواهی از دانشگاه انصراف‌دهی، اجازه نخواهی داشت دوباره در آزمون شرکت کنی، اگر دانشجوی پسر هم باشد، باید به سربازی برود».
رئیس دانشگاه تهران، خاطر نشان کرد: «پیشنهاد من این است که اگر دانشجویی وارد دانشگاه می‌شود، بر اساس نمره سنجش، نمره معدل و علاقه‌، به این فرد حق انتخاب رشته داده شود و یا اینکه برای دانشجویان پسر، سربازی را در سقف سنوات آنان در نظر بگیریم».
به گفته وی تقاضا برای رشته‌های پزشکی در حال حاضر به شدت افزایش یافته است و اینکه هدف را مبارزه با مؤسسات کنکور بگذاریم، درست نیست چرا که بخش زیادی از مشکلاتی که در بحث کنکور وجود دارد، ناشی از قوانینی است که وضع کرده‌ایم و به شخص گفته می‌شود در یک امتحان چهار ساعته باید تصمیم خود را بگیرد.
نیلی احمدآبادی، بزرگترین مشکل در بحث کنکور را ورود دستگاه‌های مختلف و دخالت آنها در این موضوع برشمرد و افزود: «به طور مثال ما در کنکور دکترا مشکلی نداشتیم، اما مجلس ورود و قوانینی را ایجاد کرد؛ آن هم در زمانی که دانشگاهیان خود می‌توانستند مدیریت کنند. به نظر می‌رسد اگر ورود دستگاه‌های دیگر به این حوزه به حداقل برسد، بخشی از مشکلات از بین می‌رود».
رئیس دانشگاه تهران، تأکید کرد: «تجربه ثابت کرده وقتی افراد ذینفع در کنار یکدیگر جمع شوند، ۹۰ درصد مسائل حل می‌شود. ما به دنبال جذب بهترین‌ها در دانشگاه هستیم، به همین دلیل دانشگاه جایی نیست که شکلی از فساد در آن ایجاد شود».
نیلی احمدآبادی در پایان با اظهار اینکه آموزش و پرورش نتوانسته است سوابق تحصیلی را به خوبی ایفا کند، گفت: «باید برای مقطع کاردانی ارزش قائل شویم. در کشورهای دنیا برای مقاطع کاردانی، اشتغال و حقوق خوبی ارائه می‌دهند. متأسفانه آموزش و پرورش در این سال‌ها نتوانسته سوابق تحصیلی را به خوبی اجرا کند، نمراتی که به دانش‌آموزان داده می‌شود، به گونه‌ای است که نمی‌توانند خوب و بد را از هم تفکیک کنند».

منبع: صراط نیوز

کلیدواژه: حذف کنکور رشته های کارشناسی صراط

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۸۰۹۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور مجوز حضور ۴۵۶ داوطلب شهرستان زیرکوه در کنکور اردیبهشت

رئیس ستاد استانی آزمون‌های سراسری و نماینده تام الاختیار وزیر علوم و رئیس دانشگاه بیرجند، گفت: آزمون سراسری برای ۴۵۶ داوطلب کنکور شهرستان زیرکوه در گروه آزمایشی علوم انسانی و ریاضی روز جمعه ۲۱ اردیبهشت برگزار می‌شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، احمد لامعی با اعلام این خبر، اظهار داشت: با توجه به عدم حضور 136 نفر از داوطلبان کنکور شهرستان زیرکوه گروه آزمایشی علوم انسانی و ریاضی به دلیل سیلابی شدن مسیر در اثر بارندگی‌های شدید روز ششم اردیبهشت، با پیگیری‌های انجام شده سازمان سنجش با برگزاری مجدد آزمون و دادن فرصتی دوباره در روز جمعه 21 اردیبهشت برای جاماندگان و تمامی داوطلبان شهرستان زیرکوه موافقت کرد.

وی با بیان اینکه در مجموع داوطلبان جامانده و سایر داوطلبان شهرستان زیرکوه 465 نفر هستند که می‌توانند در این آزمون شرکت کنند افزود: داوطلبین که در آزمون قبلی شرکت کرده‌اند می‌توانند در این آزمون شرکت کنند ولی امتحان قبلی آنها لغو خواهد شد.

رئیس ستاد استانی آزمون‌های سراسری و نماینده تام‌الاختیار وزیر علوم و رئیس دانشگاه بیرجند با بیان اینکه داوطلبان از فردا چهارشنبه می‌توانند با مراجعه به سایت سازمان سنجش نسبت به پرینت کارت ورد به آزمون اقدام کنند، گفت: باجه رفع نقص هم در روزهای چهارشنبه 19 و پنج شنبه 20 اردیبهشت در دانشگاه بیرجند مستقر و پاسخگوی داوطلبان خواهد بود.

لامعی با اشاره به حضور نمایندگان سازمان سنجش از فردا در استان، افزود: این افراد در زمان مقرر به محل برگزاری آزمون مراجعه خواهند کرد.

وی افزود: داوطلبان یکساعت قبل از شروع آزمون در محل مورد نظر حضور داشته باشند زیرا درب محل برگزاری راس ساعت 8 صبح بسته خواهد شد. 

انتهای پیام/ 252/

دیگر خبرها

  • سوالات مهم داوطلبان کنکور درباره سابقه‌ تحصیلی و ترمیم نمره + پاسخ
  • درآمد ۶ هزار میلیارد تومانی تفکیک پسماند در تهران!
  • تجلیل از اساتید دانشگاه پیام نور مهاباد
  • درآمد ۶ هزار میلیارد تومانی مافیای پسماند در تهران
  • صدور مجوز حضور ۴۵۶ داوطلب شهرستان زیرکوه در کنکور اردیبهشت
  • انسیه خزعلی حکم رئیس دانشگاه تهران را نپذیرفت
  • دانشگاه آزاد اسلامی برگزیده استان فارس در حوزه اسناد و املاک شد
  • حل معضل ۷۱۴۲ سند جزیره قشم بعد از ۵۳ سال
  • خبر مهم دانشگاه فرهنگیان؛ این افراد بدون کنکور جذب می‌شوند
  • رضایت: ساماندهی برنامه‌های آموزشی در جهت اولویت و نیاز کشور است