Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، محمود نیلی‌احمدآبادی امروز در نشست «کنکور؛ چالش‌ها و راهبردها» که با حضور رؤسا و معاونین دانشگاه در دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار شد، اظهار داشت: به نظر من، بزرگترین مشکل در بحث کنکور، ورود دستگاه‌های مختلف و دخالت آنها در این موضوع است. به طور مثال ما در کنکور دکتری مشکلی نداشتیم اما مجلس ورود و قوانینی را ایجاد کرد؛ آن هم در زمانی که می‌توانستیم خودمان مدیریت کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به نظر می‌رسد اگر ورود دستگاه‌های دیگر به این حوزه به حداقل برسد، بخشی از مشکلات از بین می‌رود.

وی افزود: تجربه ثابت کرده وقتی افراد ذی‌نفع در کنار یکدیگر جمع شوند، ۹۰ درصد مسائل حل می‌شود. ما به دنبال جذب بهترین‌ها در دانشگاه هستیم به همین دلیل دانشگاه جایی نیست که شکلی از فساد در آن ایجاد شود.

رئیس دانشگاه تهران با بیان اینکه قبل از انقلاب، مسیرهای مختلفی را برای پذیرش دانشجو داشتیم، تصریح کرد: به نظر من، بستن یک قالب برای دانشگاه‌ها اشتباه است و بهتر است از این چارچوب محدود بیرون بیاییم و تنوع‌بخشی ایجاد کنیم.

نیلی‌احمدآبادی بیان کرد: آنچه اتفاق افتاده این است که تقاضا برای برخی رشته‌ها کم شده و می‌توانیم بدون کنکور دانشجو جذب کنیم. نکته مهم این است که رقابت همیشه برای رشته‌های پرطرفدار بوده است؛ به طوری که همچنان رشته‌های مهندسی، حقوق، جامعه‌شناسی و معماری جزو رشته‌های پرطرفدار محسوب می‌شوند.

وی با اشاره به اینکه زمانی که فرد وارد دانشگاه می‌شود، ما هرگونه انعطاف را از دانشجو و دانشگاه می‌گیریم، خاطرنشان کرد: زمانی که نوجوانی به ۱۸سالگی می‌رسد، به او می‌گوییم که «باید تصمیم زندگی خود را در همان ۱۸سالگی بگیرد» و فرصت بعدی برای او وجود ندارد. یا به او می‌گوییم «اگر بخواهی از دانشگاه انصراف دهی، اجازه نخواهی داشت دوباره در آزمون شرکت کنی. اگر دانشجوی پسر هم باشی، باید به سربازی بروی».

رئیس دانشگاه تهران ادامه داد: پیشنهاد من این است که اگر دانشجویی وارد دانشگاه می‌شود، بر اساس نمره سنجش، نمره معدل و علاقه‌، به این فرد حق انتخاب رشته داده شود. یا برای دانشجویان پسر، سربازی را در سقف سنوات او ببندیم.

نیلی‌احمدآبادی عنوان کرد: دانشجوی المپیادی در دانشگاه داریم که به اصرار والدین خود به رشته مهندسی آمده اما تمام علاقه‌اش رشته هنر است و در حال حاضر مشروط شده است. ما بچه را بیمار کردیم، چون اجازه انتخاب رشته به او ندادیم. به نظر می‌رسد که باید به دانشجویان پس از ورود به دانشگاه، اجازه جابجایی دهیم.

وی با بیان اینکه تقاضا برای رشته‌های پزشکی در حال حاضر به شدت افزایش یافته است، گفت: اینکه هدف را مبارزه با مؤسسات کنکور بگذاریم، درست نیست چرا که بخش زیادی از مشکلاتی که در بحث کنکور وجود دارد، ناشی از قوانینی است که وضع کرده‌ایم و به فرد می‌گوییم که «در امتحان چهار ساعته باید تصمیم خود را بگیرد».

رئیس دانشگاه تهران با تأکید بر اینکه باید برای مقطع کاردانی ارزش قائل شویم، افزود: در کشورهای دنیا در مقاطع فوق‌لیسانس و کاردانی، اشتغال و حقوق وضعیت خوبی دارند.

نیلی‌احمدآبادی با بیان اینکه آموزش و پرورش در این سال‌ها نتوانسته سوابق تحصیلی را به خوبی اجرا کند، خاطرنشان کرد: نمراتی که به دانش‌آموزان داده می‌شود، به گونه‌ای است که نمی‌توانند خوب و بد را از هم تفکیک کنند.

کد خبر 4738859 مهتاب چابوک

منبع: مهر

کلیدواژه: شورای عالی انقلاب فرهنگی کنکور 98 وزارت علوم تحقیقات و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی تکمیل ظرفیت دانشجویان دانشگاه های علوم پزشکی اربعین 98 دانشگاه علوم پزشکی تهران سازمان سنجش آموزش پزشکی دانشگاه تهران کنکور 98 دانشگاه فنی و حرفه ای دانشگاه پیام نور مرکز سنجش آموزش پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۶۷۷۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجلیل از اساتید دانشگاه پیام نور مهاباد

به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای مرکز مهاباد؛ بمناسبت گرامیداشت هفته معلم با حضور جمعی از دانشجویان و اساتید دانشگاه پیام نور مهاباد در مراسمی از اساتید این دانشگاه تجلیل شد.

رضا قادری، رئیس دانشگاه پیام نورمهاباد در این مراسم گفت: جامعه فرهیخته و پیشرفته با تلاش معلم و استاد محقق می‌شود و در این زمینه، خدمات و زحمات معلمان و استادان برهیچ کس پوشیده نیست.

طالب زاده، رئیس دانشگاه پیام نورآذربایجان‌غربی هم در این مراسم با اشاره به افزایش رشته های دانشگاهی و کسب رتبه دوم فرهنگی این دانشگاه در سطح کشور گفت: ۳۵ رشته کارشناسی و ۱۵ رشته کارشناسی ارشد به رشته های دانشگاه پیام نور آذربایجانغربی اضافه شده است.

اجرای چند برنامه فرهنگی و هنری پایان بخش این مراسم بود.   

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

 

دیگر خبرها

  • ۱۱۷ نفر در ۲ دوره المپیاد علمی دانشجویی برگزیده شدند
  • سوالات مهم داوطلبان کنکور درباره سابقه‌ تحصیلی و ترمیم نمره + پاسخ
  • امین: فعالیت دانشجویان در صنایع را برای سازمان‌ها توجیه کنیم 
  • ارتباط کم اساتید کشاورزی با بخش واقعی/ جهاد کشاورزی کمکی به مهارت آموزی دانشجویان نمی‌کند
  • دانشگاه فنی و حرفه ای بیش از ۱۰۰ رشته بدون داوطلب را حذف کرد
  • بیش از ۱۰۰ رشته بدون داوطلب در دانشگاه فنی و حرفه ای حذف شد
  • تجلیل از اساتید دانشگاه پیام نور مهاباد
  • همایش بین المللی مدیریت ورزشی در اردبیل برگزار شد
  • بهترین اتوماسیون اداری برای دانشگاه های علوم پزشکی چیست؟
  • خبر مهم دانشگاه فرهنگیان؛ این افراد بدون کنکور جذب می‌شوند