Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمود نیلی احمدآبادی رئیس دانشگاه تهران در گفت‌وگو با خبرنگار   حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره سازوکار جذب دانشجوی خارجی در این دانشگاه اظهار کرد: برای جذب دانشجوی خارجی، دانشگاه را باید بیشتر از لحاظ توانمندی و استعدادی معرفی کنیم و به این منظور سعی کردیم در این زمینه پیشرفت کنیم بنابراین فعالیت خود در زمینه اتحادیه‌های بین المللی را افزایش دادیم و اکنون جزو برد IAO (بزرگترین اتحادیه دانشگاه بین‌المللی) هستیم همچنین دانشگاه رئیس اتحادیه  (‌AUAP ) هم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نیلی احمدآبادی بیان کرد: حضور دانشگاه در این اتحادیه‌ها کمک می‌کند که هم دانشجو به کشورهای دیگر اعزام شود و هم از دیگر کشورها دانشجو بپذیریم.

رئیس دانشگاه تهران با اشاره به آمار دانشجویان خارجی مشغول به تحصیل، بیان کرد: حدود هزار و ۱۰۰ دانشجوی خارجی در قالب دریافت مدرک داریم و سالانه هزار و ۷۰۰ به عنوان زبان آموز وارد دانشگاه می‌شوند.

برگزاری دوره‌های زبان انگلیسی در پردیس‌های ارس و کیش

وی با اشاره به اینکه برای جذب دانشجوی خارجی باید زیرساخت‌هایی نظیر زبان را تقویت کنیم، گفت: ارائه کلاس‌های زبان غیرفارسی بسیار کمک کننده است، به همین دلیل پردیس ارس و کیش دوره‌هایی به زبان انگلیسی ارائه می‌کند.

نیلی احمدآبادی تشریح کرد: به طور کلی برای آنکه دانشجوی خارجی بیشتری جذب کنیم باید در فضای بین المللی حضور مقتدرانه تری داشته باشیم و زیرساخت بهتری فراهم کنیم البته موسسه دهخدا ظرفیت خوبی به دانشگاه تهران در این خصوص داده است.

رئیس دانشگاه تهران ادامه داد: این دانشگاه تعدادی بورسیه را به شکل محدود اعلام کرده است که دانشجو‌های با استعداد خارجی به ایران بیایند؛ اکنون جزو فعال اراسموس اتحادیه اروپا هستیم که هم دانشجو می‌پذیرد و هم دانشجو به دیگر کشورها اعزام می‌کند؛ اراسموس پلاس برنامه بورس آموزشی تحت حمایت اتحادیه اروپاست که با هدف سازمان‌دهی تبادل دانشجو بین دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی اروپا و سایر نقاط جهان راه اندازی شده است.

وی همچنین به برگزاری برنامه‌های تابستانی ویژه در این دانشگاه اشاره و اظهار کرد: براساس برنامه‌ریزی‌ها در نظر داریم تا در دانشگاه تهران  مدرسه تابستانی برگزار می‌کنیم.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۷۹۵۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش سخنگوی دولت به ورود نیروهای انتظامی آمریکا به دانشگاه‌ها

به گزارش قدس آنلاین، علی بهادری جهرمی در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس با استفاده از هشتگ «دانشجویان آمریکایی»، نوشت:

«ما ربع قرن پیش، قانونی تصویب کرده‌ایم که ورود نیروی نظامی و انتظامی را به مراکز دانشگاهی ممنوع کرده است. دانشگاه محل ‎گفت‌وگو است…»

در چند روز گذشته دانشگاه‌های مختلف آمریکا محل بیان اعتراضات دانشجویان و استادان دانشگاه نسبت به نسل‌کشی مردم غزه و بمباران مناطق مسکونی این باریکه بوده است که ورود پلیس و نیروهای امنیتی و انتظامی به فضای دانشگاه‌ها و بازداشت خشونت‌آمیز دانشجویان و استادان معترض را به همراه داشته است.

انتهای پیام

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • واکنش سخنگوی دولت به ورود نیروهای انتظامی آمریکا به دانشگاه‌ها
  • بخش زیادی از ۳۰ میلیون گیمر دانشجو هستند
  • امین: فعالیت دانشجویان در صنایع را برای سازمان‌ها توجیه کنیم 
  • تحصیل ۲۵۰ دانشجوی استعداد درخشان در دانشگاه علامه‌طباطبائی
  • تحقیقات دانشگاه می‌سی‌سی‌پی در مورد رفتار‌های نژادپرستانه
  • تحقیقات دانشگاه می‌سی‌سی‌پی در مورد رفتارهای نژادپرستانه
  • نخبگان و کارآفرینان خارجی جذب مرکز رشد و سرای نوآوری می‌شوند
  • آمادگی دانشگاه شیراز برای جذب دانشجویان خارجی
  • آمادگی دانشگاه شیراز برای جذب دانشجویان اخراجی خارجی
  • جنبش دانشجویی حمایت از فلسطین: این صدای آمریکاست! | چند دانشجو بازداشت شده‌ اند؟