Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست، محمدعلی زارع‌چاهوکی، مدیرکل فرهنگی دانشگاه تهران با اعلام این خبر که دوره‌های آموزشی حرفه‌ای برای دانشجویان با هدف ورود به بازار کار، برگزار می‌شود، اظهار داشت: این دوره آموزشی از 10 تیر 1397 پس از پایان امتحانات نیمسال دوم آغاز خواهد شد و تا روز 17 تیر ادامه خواهد یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
وی خاطرنشان کرد: برگزاری این رویداد بر اساس سند سومین برنامه راهبردی دانشگاه تهران و تحقق دانشگاه کارآفرین در دستور کار قرار گرفته است.
 
زارع چاهوکی پیرامون جزئیات این دوره، افزود: محتوای این رویداد آموزشی شامل سرفصل‌هایی است که دانشجویان را برای ورود به بازار کار آماده می‌سازد.
 
وی افزود: «مسیریابی شغلی»، «رزومه نویسی»، «مصاحبه شغلی»، «قانون و قرارداد کار»، «فناوری اطلاعات پیشرفته»، «مکاتبات اداری و آیین نگارش» و «اخلاق حرفه‌ای» عنوان هفت سرفصلی است که در این کارگاه به مدت 24 ساعت در محل باشگاه دانشجویان دانشگاه تهران ارائه خواهد شد.
 
مدیرکل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران، تأکید کرد: دانشجویان دانشگاه تهران برای ثبت نام در این دوره از طریق سامانه www.reg.isic.ir اقدام کنند و در پایان نیز به شرکت‌کنندگان در این کارگاه‌ آموزشی، گواهی پایان دوره اعطاء خواهد شد.
 
وی با بیان اینکه از اساتید برجسته دانشگاه تهران برای حضور در این دوره‌ها استفاده می‌شود، گفت: در عین حال کارآفرینان و افراد موفق در حوزه کسب و کار از دیگر اساتید و مربیان این دوره‌ آموزشی است.
 
زارع چاهوکی در پاسخ به این سوال که آیا برنامه ای برای تداوم و برگزاری پیوسته دوره‌های مهارتی در دانشگاه تهران دارید یا خیر، خاطرنشان کرد: بله، این دوره‌های مهارتی را سعی می‌کنیم با هماهنگی ریاست دانشگاه در تقویم دانشگاهی گنجانده و آن را به طور دائم برگزار کنیم.
 
وی افزود: سقف حضور افراد در هر یک از دوره‌ها بین 35 تا 40 نفر هست و در صورت افزایش تقاضا، طول دوره‌ها یا تعداد آن را به تناسب افزایش خواهیم داد.
 
مدیرکل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران در پایان از برگزار دوره‌های مهارتی دیگر در فصل تابستان برای دانشجویان خبر داد.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: دانشگاه تهران ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۳۵۶۶۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۱۰۰ رشته بدون داوطلب در دانشگاه فنی و حرفه ای حذف شد

حسن کی‌پور، معاون آموزشی دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور در گفت وگو با خبرنگار مهر درباره ساماندهی رشته های این دانشگاه گفت: تعدادی رشته های جدید راه اندازی شده و بیش از ۱۰۰ رشته درسی بدون داوطلب حذف شده است.

وی با بیان اینکه تمام رشته ها باید پیوست شغلی داشته باشند تا بتوانیم آن رشته ها راه اندازری کنیم افزود: مراکز و واحدهای دانشگاه فنی و حرفه ای برای راه اندازی رشته های جدید علاوه براینکه باید دانشجوی هنرستانی و فضای آموزشی و هیات علمی به اندازه کافی داشته باشند باید رشته ای را که تقاضا می کنند دارای پیوست شغلی باشد. همچنین باید از امکانات کارگاهی هم برخوردار باشند.

معاون آموزشی دانشگاه فنی و حرفه ای مهمترین چالش در بحث آموزش مهارتی را بروزرسانی امکانات کارگاهی و آزمایشگاهی عنوان کرد و گفت: امکانات کارگاهی و آزمایشگاهی باید جدید شود و دانشگاه در این زمینه کمی دچار مشکل است ولی تمام عوامل دانشگاه فنی و حرفه ای با همه امکانات تلاش بی وقفه ای دارند تا این بار سنگین را به جلو ببرند.

وی درباره اینکه چه تعداد کمبود هیات علمی و کارمند در دانشگاه فنی و حرفه ای وجود دارد گفت: در حال حاضر حداقل یک هزار عضو هیات علمی نیاز داریم، برنامه دانشگاه این است که یک تعدادی از این اساتید را از دانشگاه پیام نور و دانشگاه های دیگر که داوطلب می شوند تامین کند چون مشکل استخدام ندارند و می توانیم جابه جا کنیم و به دنبال مجوز استخدام عضو هیات علمی نیز هستیم.

کد خبر 6100085

دیگر خبرها

  • مشارکت دانشگاه‌های تهران در اجرای دوازدهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویی
  • بیش از ۱۰۰ رشته بدون داوطلب در دانشگاه فنی و حرفه ای حذف شد
  • جزییات سومین دوره آموزشی حلقه‌های میانی «حامیم» در دانشگاه علامه اعلام شد
  • برگزاری اولین دوره المپیاد ورزشهای فناورانه دانشجویی در دانشگاه بیرجند
  • برگزاری کارگاه آموزشی آشنایی و مقابله با بیماری های هاری و وبا در شهرستان میاندوآب 
  • ورود مار سمی به کارگاهی در خلازیر تهران
  • از بازار داغ دید و بازدید‌ تا تریبون‌های آزاد/ تبیین روشنگرانه در جنگ ترکیبی
  • برگزاری کارگاه آموزشی سامانه جامع حمد در یاسوج
  • ورود مار سمی به کارگاهی در جنوب تهران
  • تردد روزانه بیش از ۱۰۰۰۰ نفر از مرز مهران